»
Noutati » Un nou membru in flota auto Newmar Catering

Un nou membru in flota auto Newmar Catering


Pentru ca evenimentele corporate dar si cele private se tin lant la NewMar Catering,  parcul nostru auto se bucura de un nou membru, extrem de util in activitatile pe care le desfasuram.  Noua achizitie, fiabila si spatioasa este gata pregatita pentru evenimentele ce vor urma.
Ne-am extins aria de organizari evenimente nu doar in Cluj sau Transilvania cat si la nivel national, motiv pentru care achizitia noii autoutilitare era imperios necesara pentru NewMar Catering Cluj.

Obiectivul nostru pentru acest an este de a organiza evenimente marca NewMar Catering in care sa oferim servicii complete de catering venimente, incepand cu consultanta, logistica, pregatirea si bineinteles servirea, in cadrul tuturor ocaziilor dvs. festive.
Gratie experientei pe care o detinem in domeniul cateringului,  satisface cereri de catering de orice fel, atat pentru diverse ocazii personale cat si pentru evenimente corporate in locatii alese de dvs.

Detinem o echipa de maestri specialisti in arta pregatirii si servirii precum si toata logistica necesara organizarii evenimentelor de orice natura.


« inapoi

Copyright ©  
Un Nou Membru in Flota Auto Newmar Catering