»
Noutati » Platourile – alegerea perfecta pentru orice eveniment

Platourile – alegerea perfecta pentru orice eveniment


Fie ca este vorba despre o intalnire de afaceri, o conferinta, o aniversare sau un eveniment corporate, mancarea reprezinta un detaliu deosebit de important pentru ca evenimentul sa fie unul reusit.

Platourile sunt alegerea perfecta indiferent de evenimentul pe care il organizati, deoarece ele pot fi servite ca mici aperitive, inaintea unui fel principal de mancare, ca modalitate de intampinare a invitatilor, sau ca o gustare in pauzele conferintelor, intalnirilor de afaceri sau a oricarui tip de eveniment corporate.

Prezentarea platourilor trebuie sa fie mereu una cu aspect deosebit si apetisant, pentru a starni pofta invitatilor de a savura mica gustare pe care le-o oferim. Se spune ca omul mananca cu ochii, asadar orice mancare ce va avea un aspect atragator, va strani interesul invitatilor, iar daca este si gustoasa va face cu siguranta ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul reusit.

In general gustarile reci stimuleaza apetitul si creeaza o stare de buna dispozitie. Pentru ca un platou rece sa fie unul savuros, acesta trebuie sa aiba un aspect deosebit iar preparatele sa dea o senzatie de prospetime. Este recomandat ca orice gustare sau masa sa aiba o valoare nutritionala echilibrata, de aceea este indicat ca platoruile reci sa contina atat preparate crude cat si preparate gatite.

Platourile calde, in functie de preparatele pe care le contine, poate fi considerat chiar si o masa principala, mai ales daca este vorba despre mic dejun sau cina. In cazul in care optati pentru un platou cald, este recomandat ca dupa prepararea produselor si aranjarea lor pe platou, acesta sa fie tinut in conditii optime de pastrare a temperaturii bucatelor, pana la servire.

Daca nu dispui de timpul necesar pentru a prepara mancarea pentru eventimentul tau sau daca doresti sa iti surprinzi invitatii cu o gustare delicioasa in cadrul unei conferinte, intalniri de afaceri sau orice alt eveniment corporate, lasa totul in grija noastra. Echipa New Mar Catering te va surpinde cu o gama variata de platouri catering Cluj, apetisante, gustoase si deosebite, pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit.

La noi puteti comanda orice tip de platou, astfel incat acesta sa fie cel mai potrivit pentru eventimentul dumneavoastra. Platourile noastre sunt de diferite gramaje, in functie de numarul de persoane pe care le aveti ca invitati sau in functie de preparatele pe care le contine. Garantam prospetimea si savoarea produselor gatite de noi, experienta acumulata in cei 19 ani de activitate si calitatea preparatelor pe care vi le oferim, vor face ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de succes.


« inapoi

Copyright ©  
Platourile sunt alegerea perfecta pentru orice eveniment