»
Noutati » Newmar Catering la aniversarea Metro Cluj-Napoca

Newmar Catering la aniversarea Metro Cluj-Napoca


Supermarketul Metro Cluj reprezinta un important punct de reper atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru detinatorii de afaceri din sfera alimentara. Acesta se remarca prin servicii calitative si o gama variata de produse, ce poate satisface nevoi cat mai diverse. Raionul de peste proaspat  este unul dintre cele mai bune din oras, iar cel de carne proaspata reprezinta alegerea multor restaurante de aici. Nici raionul de fructe si legume nu se lasa mai prejos, varietatea si prospetimea acestora atragand lunar un numar semnificativ de clienti.

In 7 octombrie, Metro Cluj-Napoca a implinit 15 ani. Bucurosi fiind ca am fost alesi pentru furnizarea serviciilor de catering, noi, echipa Newmar, ne-am straduit sa ne ridicam la cele mai inalte standarde. Intrucat am sarbatorit aniversarea Metro Cluj, am optat pentru fete de masa albastre, specifice brandului romanesc. Pe acelasi principiu am procedat si cu servetelele de masa, pentru a crea participantilor sentimentul de apartenenta.

Pentru decoratiuni am ales dovlecei, optim asezonati cu elemente precum fructe si flori. Meniul a fost compus din diverse aperitive: bruschette cu rosii, branza, icre sau somon, bulete de cascaval, betisoare de mozzarela cu rosii cherry, diverse tipuri rulade, adevarate delicii atat pentru retina, cat si pentru papilele gustative.

Newmar Catering va multumeste pentru increderea acordata si va ureaza un clasic “La multi ani!”.


« inapoi

Copyright ©  
Newmar Catering la Aniversarea Metro Cluj-Napoca