»
Noutati » Importanta coffee break-ului in cadrul unui eveniment

Importanta coffee break-ului in cadrul unui eveniment


Cafeaua este sursa noastra zilnica de energie, fie ca o bem dimineata in confortul casei noastre, fie dupa ce ajungem la serviciu. Pentru cei mai multi dintre noi coffee break-ul sau cafeaua de dimineata este momentul preferat al zilei, deoarece este acel timp in care te poti relaxa savurand licoarea magica ce ne revigoreaza zi de zi.

Cand este vorba despre un eveniment, cum sunt conferintele, training-urile, seminariile sau intalnirile cu partenerii, coffee break-ul este ocazia perfecta pentru a te deconecta putin, de a impartasi in cercuri mai restranse si mai intime temele discutate in cadrul evenimentului respectiv si bineinteles de a socializa si de a ne cunoaste mai bine.

Se spune ca masa aduce oamenii mai aproape, de aceea observam ca de-a lungul timpului lumea a facut un obicei din a se strange impreuna la masa in momentele de sarbatoare cum sunt evenimentele festive, sarbatorile precum Pastele sau Craciunul, banchetele, cina sau pranzul. Impartirea mancarii cu cineva reprezenta stabilirea unei relatii de incredere care duce la aproprierea intre persoane.

In ziua de azi majoritatea companiilor au adoptat metoda de coffee break ca o reinterpretare a acestei semnificatii si din nevoia umana de a stabili un contact cu persoanele cu care ne intercalam. Pauzele pentru o cafea si o mica gustare sunt tot mai des intalnite in cadrul evenimentelor de afaceri, culturale sau sociale.

In lumea corporate se profita de fiecare moment care reprezinta o oportunitate de a lega o relatie profesionala cu persoana potrivita, de a ne face auzite ideile, de a ne impartasi opiniile. Coffee break-ul este unul dintre momentele perfecte pentru a crea astfel de legaturi. De aceea este foarte important ca totul sa decurga ca la carte. Preparatele servite trebuie sa fie alese cu grija, sa aiba un aspect imbietor si bineinteles un gust delicios, iar cafeaua sa aiba acea aroma care iti incanta papilele gustative.

Unul dintre obiectivele noastre este va sa ajutam sa creati atmosfera ideala de relaxare si confort in timpul unui coffee break. Experienta noastra in organizarea acestui tip de evenimente, atentia deosebita la detalii, produsele delicioase si de calitate pe care vi le punem la dispozitie sunt cateva din elementele care ne recomanda.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru organizarea de evenimente ce includ catering coffee break Cluj Napoca va stam la dispozitie.


« inapoi

Copyright ©  
Importanta coffee break-ului in cadrul unui eveniment