»
Noutati » Evenimente la rang de arta

Evenimente la rang de arta


Preparatele culinare, la fel ca si viata, sunt un melanj de gusturi si influente intr-o continua schimbare.

Asistam la aceasta rapida si continua miscare, traind-o  din plin, obligandu-ne  in acelasi timp sa tinem pasul continuu cu acest curent  numit evolutie, mai mult sau mai putin controlata.
Vizualul fascineaza, domina si se impune mai mult si mai mult, in aproape orice domeniu.

Chiar si cei mai buni afaceristi in domeniul cateringului sunt constienti ca mancarea este o arta, si pentru ca gusturile clientilor sunt intr-o continua schimbare de la o zi la alta, se impune intotdeauna existenta unui plan de rezerva in alegerea meniurilor potrivite, bazate pe specificul si tipul de eveniment.

NewMar Catering s-a nascut din dorinta de a ridica orice eveniment la "rang de arta". Ne ghidam intotdeauna dupa o filozofie simpla: fiecare client este unic si trebuie sa aiba parte de un eveniment la superlativ.

Pe langa preparate de calitate, care impresioneaza prin aspect dar si gust, ne dorim sa oferim clientilor nostri, experiente complete in ceea ce priveste organizarea de evenimente, inclusiv servicii de catering adaptate evenimentului si preferintelor acestora.

Dispunem nu doar de personal calificat , cu bune abilitati culinare si de comunicare, flexibil, discret, atent si deschis cerintelor si exigentelor clientilor, ci si de o gama completa de echipamente profesionale, accesorii, decoratiuni adecvate si logistica necesara, ceea ce fac sa ne distingem clar, pe piata regionala de profil in domeniul cateringului.

Newmar  ofera o experienta completa in ceea ce priveste organizarea de evenimente, inclusiv servicii de catering adaptate evenimentului si preferintelor clientilor.


« inapoi

Copyright ©  
Evenimente la Rang de Arta - Catering pentru Evenimente Cluj