»
Noutati » Catering la nivel de arta - New Mar

Catering la nivel de arta - New MarSimtul comun ne indeamna sa privim serviciile de catering ca pe niste banale activitati de furnizare a mancarii, in contextul unor evenimente diverse. Nu este nimic gresit in aceasta conceptie, daca ne raportam la servicii de catering livrate in urma cu un deceniu. In prezent, acest segment de activitate s-a dezvoltat semnificativ, devenind o arta.

Serviciile de catering sunt utilizate cu precadere pentru diferite evenimente corporate, petreceri private, lansari de produse, simpozioane, mese festive sau comemorative, nunti, botezuri etc. Acestea nu se rezuma doar la livrarea produselor si preparatelor alimentare, ci si la personalul necesar servirii, vesela, bautura, decoratiunile, asezarea meniului pe farfurii etc.

Intrucat preparatele ce se gasesc pe piata sunt tot mai variate, gusturile clientilor se schimba de la o zi la alta. Astfel, firma de catering va realiza cercetari de piata si va impune un meniu atragator, ce va satisface chiar si cele mai pretentioase papile gustative. Pentru a minimiza eforturile depuse de pretastatorul de servicii, firmele de catering isi largesc paleta de servicii, realizand rezervarea salilor necesare desfasurarii evenimentelor, rezervari pentru cazare si transport, oferind servicii de sonorizare, fotografiere, filmare.

Arta din Farfurie

New Mar Events & Catering ofera servicii complete si calitative, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de evenimentul pe care doriti sa il organizati, lasand treaba pe mainile specialistilor. Asa cum un compozitor ne bucura prin muzica, specialistii New Mar va rasfata simturile cu cele mai speciale gusturi si arome, prezentate intr-un mod estetic si elegant. Acestia transforma farfuriile in veritabile opere de arta, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o experienta unica.

Astfel, nu doar gustul este si important, ci si emotia transmisa. Preparatele sunt atent alese, iar aranjarea pe farfurie nu este intamplatoare. Extrem de populare sunt decoratiunile in fructe, care specilistii ofera clientilor o experienta completa, ce bucura toate simturile.

Prompta si flexibila, echipa New Mar da gust evenimentelor dumneavoastra. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, combinam stiinta cu arta, pentru a generea rezultate impecabile, de efect.


« inapoi

Copyright ©  
Catering la nivel de arta - New Mar