»
Impresii clienti

Impresii clienti

   All the guests were very happy with the service and of course also with the food. It was very tasty and good! Also for the other parts of the event, so for the coffee break in the morning and the lunch I got a very good feedback. Everything was perfect. As soon as we get pictures from our photographer I will send you some.
 
Thank you again!!!

 
 
Concetta Gütelhöfer
www.porsche.de
 
   Ati dat dovada de un profesionalism desavarsit, toate preparatele erau foarte-foarte gustoase, iar aspectul lor ne-a lasat atat pe noi cat si pe invitatii nostri  fara cuvinte (am primit feed-back-ul de la un invitat ca atat de aspectuoase erau preparetele incat nu indrazneau sa le guste.
Multi ne-au intrebat despre firma Dumneavoastra, v-am recomandat cu incredere si cu siguranta vom mai apela si noi.
 
Multumim din suflet !

 
 
Krisztina Dudas
www.angar.ro
 
   Colaborarea cu Newmar Catering se deruleaza sub semnul Execelentei, de fiecare data, indiferent de marimea sau importanta proiectului. Intre AMM Design si Newmar Catering s-a construit in timp un parteneriat puternic, cu atat mai mult cu cat setul de valori pe care se bazeaza cele doua businessuri este acelasi, asezand in centrul atentiei clientul final si asteptarile sale, dintre cele mai variate. Calitatea preparatelor si serviciilor, promptitudinea, nevoia permanenta de inovare, adaptabilitatea crescuta la specificul fiecarui eveniment, toate acestea recomanda Newmar Catering ca un furnizor de incredere.

Feedback informal: sunteti foarte tari!
 
 
Ramona Luncasu
Client Service Director
 
 Dupa ce s-au mai asezat lucrurile la noi, gasesc timp sa va scriu un mesaj de multumire pentru evenimentul la care ne-ati asistat.
Doresc sa va spun ca am fost impresionati de ambianta pe care ati creat-o la Casino pe 12 decembrie, iar daca este sa spun ceva despre baieti, as putea sa spun ca au fost de o discretie iesita din comun, au fost prezenti acolo unde era nevoie de ei, s-au miscat foarte bine, foarte eficient.
Multumim înca odata!
 

Pentru OAR filiala Transilvania
Ec. Oana Bucea

Secretar executiv

 
 Apreciem servicile dumneavoastra prestate cu profesionalism si promptitudine. Despre mancare nu mai vorbim... Preparatele sunt foarte gustoase si foarte bine gatite, iar prezentarea impecabila.
Toate evenimentele la care dumneavoastra ati asigurat cateringul au fost reusite iar cuvintele profesorilor si studentilor sunt numai de lauda.
Continuati tot asa!
Alexandru Rat

 
 Cuvantul care va caracterizeaza cel mai bine este promptitudinea, atata in prealuarea solicitarilor, timpul in care ne raspundeti si mai ales in prestarea efectiva a serviciilor. Intr-o viata alerta, reusiti sa tineti pasul si asta este foarte important pentru noi, astfel reusim sa ducem proiectele noastre la bun sfarsit.
Mancarea este aspectuoasa si gustoasa, preparatele diverse si servirea impecabila. Mereu aveti ceva nou care trebuie incercat si cu siguranta nu ne vom plictisi de preparatele dvs.
Dvs dati gust evenimentelor noastre.
Multumim Newmar Catering!

Echipa Perfect Travel


 


Copyright ©  
Impresii clienti